T: 079-3637050 | E: info@campai.nl

Wat Campai voor u kan betekenen

Wilt u fors besparen door uw mailomgeving in te richten met Zarafa? Dan zijn wij uw partner. Campai heeft al vele succesvolle implementaties van Zarafa verzorgd voor organisaties van klein tot groot.

  

Technische inventarisatie en plaatsing van Proof-of-Concept

Wilt u weten of Zarafa geschikt is voor uw organisatie of ingepast kan worden in uw bestaande IT infrastructuur, neem dan contact met ons op voor een inventarisatie en eventueel een proefplaatsing (Proof-of-Concept).

Full-service installatie of installatiesupport

Campai kan de volledige installatie en configuratie van Zarafa voor u uitvoeren. Van single-server installaties tot multi-server of gevirtualiseerde omgevingen. Door onze jarenlange ervaring met Zarafa, Active Directory, Exchange en VMWare weet u zeker dat Zarafa optimaal wordt geïntegreerd in uw bestaande IT infrastructuur.

Gaat uw interne IT afdeling het project uitvoeren, dan assisteren wij graag. Onze Certified Zarafa Engineers staan op afroep of projectbasis voor u klaar om er zeker van te zijn dat u beschikt over alle best-practices en up-to-date kennis van Zarafa.

Migratie

Of u nu gaat migreren van MS Exchange, Kerio, Scalix, Lotus of een ander mailplatform, Campai heeft de tools en de ervaring. Vraag ons gerust naar de impact en planning van een migratietraject.

Ter illustratie: 1.000 users van Exchange naar Zarafa in een weekend is meer regel dan uitzondering.

Onderhoud en monitoring

Beschikt u over ervaren Linuxbeheerders of juist niet. In beide gevallen ondersteund Campai u graag. Onze geavanceerde monitoring tools signaleren mogelijke problemen in een vroeg stadium. Wij kunnen uw systeembeheerders vervolgens real-time inlichten of zelf direct handelen. Wilt u geinformeerd worden als er updates beschikbaar zijn, of wilt u dit volledig door ons laten verzorgen. De keuze is aan u. Wij helpen graag.

Zarafa integraties

Wilt u Zarafa koppelen aan een bestaande software oplossing, of wilt u een van de reeds beschikbare koppelingen integreren? Onze Zarafa specialisten helpen graag. Wij hebben intensief contact met verschillende leveranciers van Zarafa Certified en Zarafa Ready software oplossingen. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie Maak een afspraak
Zarafa kopen:

Contact sales
079-3637050

Meer weten?

Neem contact op met een van onze Zarafa specialisten.

Mail Diederik
of bel 079-3637050

Probeer Zarafa